Русия свалила 17 украински ракети във вторник над Белгород и областта,

...
Русия свалила 17 украински ракети във вторник над Белгород и областта,
Коментари Харесай

17 украински ракети са свалени над Белгород

Русия свалила 17 украински ракети във вторник над Белгород и региона , покрай украинската граница, като двама души са били ранени, оповестиха от министерството на защитата и районни чиновници, представени от Ройтерс.

Губернаторът Вячеслав Гладков сподели, че вследствие на украинския удар по Белгород е умрял един човек, а други четирима са ранени.

По-рано бе обявено за един потърпевш - мъж с шрапнелни пострадвания на горни и долни крака, който е превозен до болница. Състоянието му е разказано като съществено . Допълнителни детайлности по отношение на разрушенията към момента се обясняват. 

Междувременно консуматори на обществените мрежи оповестяват, че в града има опустошения . Днес сирените за въздушна заплаха в Белгород звучаха на три пъти .

Припомняме, че на, при което починаха 20 души, а над 100 бяха ранени. 

Белгород и региона се намират на границата с Украйна и там нерядко попадат снаряди или дронове, изстреляни от Украйна, само че в последните дни обстрелът стана изключително натоварен

Русия също ускори ракетните и безпилотни офанзиви против Украйна, като, изстрелани против Украйна, а към украинските градове.
 Путин: Ударът по Белгород е терористичен акт и няма да остане ненаказан
Путин: Ударът по Белгород е терористичен акт и няма да остане ненаказан

Той е уверен ходът на войната се е изменил в интерес на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР